Eiendomsfag Innsikt

Eiendomsbransjen er avhengig av at dens beslutningstakere holder seg kontinuerlig oppdatert på makroøkonomiske utsikter samt kapital- og kredittmarkeder for å gjøre gode økonomiske beslutninger på kort og lang sikt. I tillegg til å holde seg oppdatert på markedene for næringseiendom, nybolig og bruktbolig med tilhørende transaksjoner. 

Hos oss får du denne vesentlige markedsinnsikten via et digitalt abonnementstilbud – der du regelmessig får tilsendt oppdateringer i form av videoinnspillinger med presentasjon av oppdaterte markedsanalyser – i samarbeid med Malling & Co, Sparebank1 Markets og Prognosesenteret.

 

Fire fremragende analytikere, alle med bred og kompletterende kunnskapsflate inn mot eiendom og finans, deltar i satsingen og deler sine kunnskaper med deg. Disse er:

 • Haakon Ødegaard, leder for analyse og verdivurdering i Malling & Co
  Hovedfokus på næringseiendoms- og transaksjonsmarkedet.

 • Nejra Macic, sjeføkonom i Prognosesenteret
  Hovedfokus på nybolig- og bruktboligmarkedet, demografi, og rente- og finansutvikling.

 • Pål Ringholm, analysesjef i Sparebank1 Markets
  Hovedfokus på kapitalmarkedet, med særlig vekt på kredittmarkedet.

 • Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i Sparebank1 Markets
  Hovedfokus på makroøkonomi.

Tilbudet rommer tidsaktuell innsikt som vi formidler direkte til deg så snart dette er produsert og redigert. De redigerte opptakene kan du se når og hvor det passer deg, i kombinasjon med tilhørende foredragspresentasjon – som også blir tilgjengeliggjort.

Nedenfor følger en kort presentasjon av våre ressurser.

Kjøp tilgang nå
Kjøp med faktura
 

Haakon Ødegaard, leder for analyse og verdivurdering i Malling & Co

Haakon har en mastergrad innen Industriell økonomi og teknologiledelse fra NTNU i Trondheim, og har senere fullført AFA-studiet ved NHH. Haakon har jobbet med næringseiendom siden 2010 og er leder for analyse og verdivurdering i Malling & Co

Nejra Macic, sjeføkonom i Prognosesenteret

Nejra Macic er sjeføkonom i Prognosesenteret, der hun de siste seks årene har jobbet med å analysere det nordiske bygg-, anleggs- og eiendomsmarkedet. Hun har det faglige ansvaret for Prognosesenterets makroteam og er også selskapets talsperson i media. Hun er den norske representanten i nettverket Euroconstruct. Nejra har en mastergrad i samfunnsøkonomi fra Universitetet i Oslo og Universitat Pompeu Fabra i Barcelona. Hun er hyppig brukt som foredragsholder i både inn- og utland, og har utmerket seg med flere priser og kåringer nasjonalt for sitt arbeid.

Pål Ringholm, analysesjef i Sparebank1 Markets

Pål Ringholm har over 20 års erfaring fra det norske bank- og finansmarkedet. Ringholm er vinner av samtlige årlige kåringer som Norges beste kredittanalytiker siden bladet Kapital startet kåringen. Han er også tidligere blitt rangert som Norges beste finansanalytiker uavhengig av kategori, samt # 2 innen makroøkonomi. Ringholm var en av de få innen norsk finans som i boken "Makteliten" - Norges 252 mest innflytelsesrike personer – ble tatt inn på listen. Han er i dag ansatt som analysesjef i SpareBank 1 Markets.

Harald Magnus Andreassen, sjeføkonom i Sparebank1 Markets

Harald Magnus er spesialist i utvikling i økonomi og finansmarkeder, i Norge og internasjonalt. Han har i lang tid vært en av de mest profilerte makroøkonomene i Norge. Harald Magnus er utdannet samfunnsøkonom fra universitetet i Oslo, har arbeidet i Den norske Bankforening (nå Finans Norge), Econ og som sjeføkonom i Elcon, First Securities og i Swedbank.

"Med Eiendomsfag Innsikt får du tilgang til verdifull markedsinnsikt dit det passer deg - presentert av ledende analytikere som kjenner eiendoms- og finansmarkedene fra innsiden"

 

- Øystein Ringen-Vatnedalen

Primærmålgruppen for abonnementet er ledere og beslutningstakere i eiendomssektoren. Også ledere og analytikere i bank, finans og annen rådgivning, som har ovennevnte som kunder, vil ha nytte av tilgang til den samme innsikten.

Årlig abonnementspris er kr 7.500,- eks mva. Abonnementet rommer 10 videoinnspillinger pr kalenderår, fordelt ut over året.

Du kan velge å inkludere inntil to av dine kollegaer i samme abonnement, uten ekstra kostnad. Ta gjerne kontakt om bedriftsavtale for å inkludere ytterligere ansatte i distribusjonen.

Kjøp tilgang nå
Kjøp med faktura

Skreddersy din etterutdanning

Se våre andre nettkurs