Innføring i eiendomstransaksjoner

Modulserien gir en innføring i eiendomstransaksjoner fra A til Å. Du lærer om hvordan eiendomstransaksjoner blir til, de forskjellige aktørenes roller og om selve transaksjonsprosessen - med due diligence og kontraktsforhandlinger. 

Undervisningsansvarlige er senioradvokat Lise Sofie Stene og advokat og partner Ole Andreas Dimmen, begge fra advokatfirmaet BAHR.

Hva lærer jeg?

Denne modulserien egner seg for alle som ønsker en innføring i eller en oppdatering av transaksjonsprosessen fra start til slutt. Nettstudiets fire moduler egner seg både for jurister og andre som ønsker en oversikt over sentrale elementer i eiendomstransaksjoner.

Kursets innhold: 

 Følgende temaer vil gjennomgås:

  • Hvordan kommer transaksjoner i stand?
  • Due Diligence
  • Ulike typer transaksjoner
  • Kjøpekontrakten

 Pris: Kr 3.000 eks mva (kr 3.750 inkl mva)

Betal med kort
Kjøp med faktura

Dette får du: 

  • Tidseffektiv kvalitetsgjennomgang av fagstoffet, produsert med førsteklasses lærekrefter
  • Digital kopi av foredragsmanus, slik at du lett kan følge og supplere fremføringen med egne notater
  • Kompetansesertifikat ved bestått modulserie, som dokumenterer læringsinnsatsen
  • 3 måneders personlig tilgang til modulserien, med tilhørende videomoduler

Hvordan få best læringsutbytte?

Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig. Sammen med videomodulene følger den tilhørende PowerPoint-presentasjonen, som vi anbefaler at du laster ned og har tilgjengelig før du starter innlæringen.

Lise Sofie Stene, senioradvokat i BAHR

Lise er senioradvokat i eiendomsgruppen i BAHR, og arbeider hovedsakelig med transaksjoner, leieforhold og ulike former for saminvesteringer. Hun har bred erfaring som advokat, og har også kompetanse innenfor selskapsrett og eiendomsutvikling. Lise brukes ofte som foredragsholder for emner innenfor sitt felt. 

Ole Andreas Dimmen, partner og advokat i BAHR

Ole Andreas er partner i eiendomsgruppen i BAHR, og arbeider primært med transaksjoner og transaksjonsrelatert bistand til eiendomsaktører. Han har også særlig kompetanse innen skatte- og selskapsrett, og holder jevnlig foredrag for eiendomsbransjen.

«Det er flere som tror at de ikke er bundet før kjøpekontrakten er signert, men det er ikke krav om signering for at partene skal være bundet. Det kan skje både skriftlig og muntlig.»

-Lise Sofie Stene, advokat i BAHR

.

Pris: Kr 3.000 eks mva (kr 3.750 inkl mva)

Betal med kort
Kjøp med faktura

Skreddersy din etterutdanning

Se våre andre nettstudier