Alt du må kunne om entreprise

Øystein Myre Bremset er leder av entreprisegruppen i Advokatfirmaet BAHR. BAHR er topprangert innenfor entreprise i Norge i Prospera-undersøkelsen, hvor 312 av Norges største bedrifter er intervjuet. Øystein er ranket som «next generation lawyer» innenfor entrepriserett av Legal 500. Myre Bremset har utstrakt prosedyreerfaring, og møterett for Høyesterett. Han har svært gode resultater å vise til fra de sakene han har ført for domstolene. Øystein er også redaksjonsmedlem for Gyldendal Rettsdata innenfor entreprise, plan- og bygningsrett.

I denne modulserien vil han gå i gjennom hovedelementene som alle entreprisekontrakter består av. Her vil fallgruver - og hvordan disse kan unngås - bli belyst.

Pris: Kr 5.000 eks mva (kr 6.250 inkl mva)

Betal med kort
Kjøp med faktura

Hva lærer jeg? 

Formålet med denne modulserien er å gi deg en strukturert gjennomgang av de tre hovedelementene i enhver entreprisekontrakt:

 1. Hva skal leveres/bygges - kontraktsgjenstanden?
 2. Penger. Hva skal bygget koste?
 3. Tid. Når skal kontraktsgjenstanden leveres?

Øystein Myre Bremset leder deg gjennom det viktigste innholdet, for at du skal kunne tilegne deg verdifull kunnskap som forbedrer din verdiskapning som eiendomsaktør.

Kursets innhold

Denne modulserien består av fire videomoduler, hver á 20-30 minutter. Hver av modulene avsluttes med en kunnskapsetest i form av multiple choice. I tillegg til får du en artikkelsamling om entrepriserett samt den orginale foredragsprestasjonen, sistnevnte slik at du enkelt kan følge og supplere fremføringen med egne notater. 

Hvordan få best læringsutbytte?

Hver modulserie er pedagogisk bygd opp, og tilrettelagt for at læringsutbyttet skal være så høyt som mulig. Sammen med videomodulene følger den tilhørende PowerPoint-presentasjonen, som vi anbefaler at du laster ned og har tilgjengelig før du starter innlæringen.

Det kan være lurt å notere og reflektere underveis, slik at du er forberedt på å gjennomføre kunnskapstesten.

"Dersom byggherren ønsker å holde seg innenfor sitt budsjett, bør kontraktsgjenstanden være så «ferdig» som mulig før byggestart. Endringer underveis er oppskriften på fordyrelser i prosjektet. Det blir ofte dyrt å snuble inn i prosjektet med en halvferdig prosjektering"

- Øystein Myre Bremset

Pris: Kr 5.000 eks mva (kr 6.250 inkl mva)

  • Tidseffektiv kvalitetsgjennomgang av fagstoffet, produsert med førsteklasses lærekrefter
  • Vår artikkelsamling om entrepriserett, som oppsummerer og fremhever noe av det viktigste læringsutbyttet
  • Elektronisk kunnskapstest i etterkant av hver modul, for å forsterke innlæringen
  • Digital kopi av foredragsmanus, slik at du lett kan følge og supplere fremføringen med egne notater
  • Kompetansesertifikat ved bestått modulserie, som dokumenterer læringsinnsatsen
  • 3 måneders personlig tilgang til modulserien, med tilhørende videomoduler
Betal med kort
Kjøp med faktura

Modul 1

Modul 2

Modul 3

Modul 4

Skreddersy din etterutdanning

Se våre andre nettkurs